Dow Building Solutions Romania
Com a nossa inovação, estamos a ajudar a criar habitações e edifícios comerciais seguros, duradouros e energeticamente eficientes
Construcțiile mai bune încep aici

La Dow Building Solutions, vă oferim tehnologiile și competențele necesare pentru a realiza construcții de înaltă performanță. De la fundație și până la acoperiș, gama noastră de izolații, agenți de etanșare la aer și produse de etanșare împotriva intemperiilor oferă eficiență energetică, durabilitate și confort pe termen lung.

În calitate de lider global în domeniul materialelor de construcție de peste 70 de ani, Dow înțelege tendințele și provocările industriei construcțiilor. Lucrăm continuu pentru a satisface necesitățile constructorilor prin acțiuni de susținere și promovare, prin dezvoltarea de soluții inovatoare și competențe în construcții care oferă o sustenabilitate crescută, prin instalări mai ușoare, un confort sporit, un plus în ceea ce privește sănătatea și siguranța, durabilitate îmbunătățită și o reducere a energiei și a cantității de materiale utilizate.
FROTH-PAK™ - O sistema portátil de espuma de poliuretano
INSTA-STIK
INSTA-STIK™ Adeziv profesional portabil pentru acoperişuri

Adezivul pentru acoperişuri INSTA-STIK™ pentru profesionişti a fost conceput pentru fixarea plăcilor de izolare şi a membranelor hidroizolante polimerice dintr-un singur strat la o varietate de substraturi pe acoperişurile plate. Membranele dintr-un singur strat trebuie să fie căptuşite cu lână. Compatibilitatea acestor membrane cu orice strat adiacent trebuie dovedită. INSTA-STIK™ este oferit într-un recipient presurizat, portabil, care nu necesită nici o sursă exterioară de curent. Este un sistem cu aplicare la rece, adică rapid, uşor de utilizat şi cu aderenţă rapidă.
INSTA-STIK
Caracteristici şi avantaje ale adezivului pentru acoperişuri INSTA-STIK™

 • Dispozitivul de aplicare cu mai multe bile
 • Rapid, curat şi uşor de aplicat
 • Oferă o aderenţă bună şi rapidă
 • Necesită puţin timp de pregătire - încălzirea nu este necesară
 • Nu este nevoie de amorsă
 • Siguranţă în utilizare – fără risc de incendiu
 • Curăţenie în timpul utilizării – fără fum, fără praf
 • Substratul nu este deteriorat de fixările mecanice
 • Fără poduri termice
 • Fără dispozitive de fixare vizibile pe partea inferioară a substratului
 • Randament ridicat: bidonul INSTA-STIK™ lipeşte suprafeţe de până la 100 de m2
 • INSTA-STIK™ poate fi folosit pentru substraturi verticale (ex. releveuri)
 • Aplicare controlată datorită utilizării vergelei, un dispozitiv de aplicare profesional
INSTA-STIK
INSTA-STIK™ MP - Adeziv multifuncţional creat special pentru plăci izolatoare şi din gips carton

Adezivul multifuncţional INSTA-STIK™ MP este o spumă poliuretanică special concepută pentru a lipi polistirenul expandat şi extrudat, poliuretanul, poliizocianuratul, vata minerală şi plăcile din ipsos de beton, zidărie de cărămidă, ipsos, lemn, metal şi membrane bituminoase. Adezivul multifuncţional INSTA-STIK™ MP asigură o mare flexibilitate şi poate fi aplicat atât orizontal cât şi vertical. Este rapid şi uşor de folosit iar cantitatea de adeziv poate fi reglată din pistolul de aplicare şi poate fi aplicată direct pe suprafaţa dorită.
INSTA-STIK
INSTA-STIK
GREAT-STUFF PRO™ - Pentru umplere, etanşare şi izolare, rentabil şi economic din punct de vedere energetic

Curenţii de aer care pătrund prin găuri şi crăpături duc la o pierdere a căldurii din interior şi reduc eficienţa chiar şi celor mai bune izolaţii. Aerul de afară intră şi iese din clădire în diferite feluri, dar căile cele mai obişnuite sunt prin cadrele uşilor şi ferestrelor, poduri, prizele electrice, ţevi şi conducte, plinte şi podele. Etanşantul şi izolantul GREAT STUFF PRO™ este soluţia ideală pentru problemele de acest fel. Acest etanşant din spumă poliuretanică poate fi aplicat cu mare precizie şi se usucă în numai 10 minute. După aproximativ o oră, de îndată ce s-a uscat complet, poate fi tăiat, şlefuit sau vopsit. GREAT STUFF PRO™ este disponibil în diferite dimensiuni pentru a satisface cerinţele tuturor utilizatorilor: un bidon de pulverizare standard, un bidon de pulverizare la 360° şi un pistol de pulverizare.
GREAT STUFF™ PRO?
GREAT-STUFF™ PRO

GREAT STUFF PRO™ aderă bine la următoarele materiale: beton, cărămizi, mortar, piatră, lemn, metal, majoritatea materialelor din plastic
A espuma GREAT STUFF PRO™ expande depois de ser pulverizada sobre a superfície, pelo que só se deve preencher metade da cavidade a vedar, deixando espaço para que o produto expanda e preencha o espaço remanescente.

Toate fișele cu date de securitate pot fi găsite pe: https://www.3eonline.com/EeeOnlinePortal/DesktopDefault.aspx

CONTACTAȚI-NE

Pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a găsi soluția potrivită nevoilor dvs.